Maak je leveringen als deliveroo
rider
aangenamer.

Het huren van een zZoomer e-bike is ecologisch verantwoordsnel en eenvoudig.

PRO-DELIVEROO LEVERFIETS

Wat is inbegrepen?

BASIC E-BIKE

Wat is inbegrepen?

Vraag vrijblijvend jouw zZoomer e-bike aan.

Vul je gegevens in. We contacteren je zo snel mogelijk.
PROMO

Huur 6 maanden, krijg 2 weken gratis!

Huur 12 maanden, krijg 1 maand aan halve prijs + 13de maand gratis!
Geen Deliveroo rider in Antwerpen, Gent of Leuven?
De ZZoomer fietsen zijn weldra ook in andere steden beschikbaar.
Meld u nu al aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
PROMO2 weken gratis tijdens je eerste maand!

Ja. Om dit te controleren vragen we om je persoonlijke Rider ID in te vullen in het daarvoor bestemde gegevensveld hierboven. Je Rider ID vind je terug in je Rider App in het menu onder je naam.

Afhankelijk of je kiest voor een contract van 6 of 12 maanden geldt er een andere promotie (zie hierboven). Je kan slechts één keer genieten van een promotie. De promoties gelden enkel voor nieuwe Deliveroo Riders die nog niet gekend zijn bij zZoomer.

We raden natuurlijk steeds aan om de fiets maximaal te beveiligen. Er zit reeds een Axa wielssot op maar een extra kettingslot is aanbevolen, doch niet verplicht. In geval van diefstal moet er steeds een aangifte gedaan worden bij de politie. Bij diefstal moet je als Deliveroo rider de originele sleutels kunnen voorleggen. In dat geval betaal je enkel een vrijstelling van 181,5€. Indien je geen originele sleutel kan voorleggen na diefstal, dan zal je de volledige waarde van de fiets moeten vergoeden.

Heb je pech of panne? Neem dan direct contact op met zZoomer en zij komen je zo snel mogelijk helpen. zZoomer zal om de twee weken op een vaste plaats en vast tijdstip in jouw stad klaar staan om je fiets na te kijken. Je kan daar best eens langsgaan en zo zal je fiets steeds optimaal werken. Om van een gratis depannagedienst en vervangvoertuig te kunnen genieten MOET je minstens 1 keer per maand je fiets laten controleren door zZoomer.

Is het ongeval gebeurd tijdens je sessie met Deliveroo? Dan dekt de ongevallenverzekering van Deliveroo jou. Probeer altijd zo snel mogelijk contact op te nemen met de verzekering tijdens of na je ongeval. Meer informatie hier. Is het ongeval gebeurd in je vrije tijd? Dan ben je gedekt door je mutualiteit.

Binnen de 24u moet er aangifte gedaan worden bij de politie. Vraag ALTIJD een copie van de PV op want die moet je aan zZoomer bezorgen. Meldt de diefstal ook meteen aan zZoomer.

Zodra je de fiets besteld hem zal zZoomer je contacteren om te melden waar je hem kan afhalen in jouw stad.

Je moet je fiets inleveren op hetzelfde adres als waar je hem hebt afgehaald. Zorg dat dit tijdig gebeurd, want als je te laat bent zal je automatisch een extra maand moeten betalen.

Neen, je mag de fiets niet uitlenen. het gebruik is strikt persoonlijk op naam van de Rider die het contract afsluit.

Bij afsluiting van het contract betaal je een waarborg van €181,5 voor je e-bike. Je zal ook de eerste maand huur moeten betalen.

Vanaf de tweede maand van het contract zal de betaling automatisch moeten gebeuren via een document dat je bij zZoomer moet tekenen. De betaling zal om de twee weken gebeuren voor de rest van het contract.